2020-06-12 13:21Bloggpost

Året Runt 23/2020 | 5 sätt att slippa lårskav!

Uppslag Året Runt 23/2020Året Runt 23/2020 | 5 sätt att slippa lårskav!

Året Runt 23/2020 | 5 sätt att slippa lårskav!

Eller hur man slipper skavande lår på sommaren.

Många är bekanta med den smärtsamma sommarplåga som kan uppstå när lår möter lår under en promenad i kjol. Problemet ökar när det är varmt och fuktigt. Eftersom det är ett så välkänt problem har mer eller mindre effektiva husmorsknep och produkter kommit till för att underlätta, skriver tidningen Året Runt.

1. Smart stift

Som tips nummer 1 kan man läsa: Anti-skav-stiftet består av olika fettsyror som minimerar friktion, och läkande ämnen som lugnar och reparerar.

Produkten stryks på insidan av låren, där den absorberas snabbt och lämnar en kladdfri, osynlig hinna som står emot svett och fukt. Stiftet heter Move och kommer från Skin Agent. De har även produkter med samma egenskaper, speciellt inriktade på skav från bh:ar eller andra plagg. Det fungerar faktiskt mycket bra!

Nr 1 av Året Runts 5 tips för att slippa lårskav – läs hela listan här.

Året Runt omslag 23/2020 med The Skin Agent MOVE och COMFORT som skrivs om i tidningen.

Året Runt 23/2020 | 5 sätt att slippa lårskav!

 


Om The Skin Agent

The Skin Agent har på kort tid slagit igenom med smarta funktionsprodukter mot skav och friktionsskador – och för ett aktivt och bekvämt liv. Produkterna är efterfrågade eftersom behovet är stort. Antalet nöjda användare växer dagligen. De första produkterna lanserades i början av 2017. Idag finns tre efterfrågade och uppskattade naturprodukter som förebygger skav och friktionsskador. Vardagsbekvämlighet, sport och vård är områden där produkterna underlättar tillvaron utifrån olika behov.


KONTAKTPERSONER

Linda Nilsson
Vd & Grundare | The Skin Agent
Linda Nilsson