2019-06-07 16:47Bloggpost

Fröken Rödlök går barbent

Fröken rödlök visar upp The Skin Agent MoveFröken rödlök visar upp The Skin Agent Move

Fröken Rödlök går barbent!

Marica eller Fröken Rödlök som hon kallar sig i sin blogg tar upp ett problem som är vanligt för personer med övervikt – lårskav. Marica som många andra med lårskavsproblematiken har tidigare löst problemet genom ett extra lager av kläder.

När jag planerar att ha kjol eller klänning måste jag alltid ha strumpbyxor eller leggings under eftersom jag knappt kan gå när låren blir klibbiga och skaver emot varandra. Och ja, det fungerar men ibland vill man inte ha de där leggingsen eller cykelbyxorna, man vill vara barbent utan problem.

Känslan när man inser att man kan få slippa leggings och cykelbyxor under klänningen. Den förmedlar Marica i sin blogg.

Så fort jag fick ur den ur postpåsen applicerade jag på mina lår, upptäckte redan då hur smidigt det faktiskt var! Hur bra som helst med stick och inte creme som skall smörjas på, du slipper kladdet!

Fröken Rödlök avslutar med en uppmaning som gläder oss; ”Gör som jag och införskaffa MOVE för att slippa lårskav!” Tack Marica för ditt blogginlägg!

Klicka här för att läsa hela blogginlägget.

Fröken Rödlök låter låren fladdra!

Några veckor efter sitt första inlägg skriver Marcia ett nytt inlägg. Nu har hon testa MOVE mer och utbrister ”Mina lår fladdrar men gud vad skönt det är”.

Som jag skrev i förra inlägget är produkten väldigt enkel att applicera. Det är nog en av de bästa sakerna med den, förutom att den faktiskt fungerar vill säga.

Det är roligt att läsa att Marica även efter mer hårdtestande är väldigt nöjd med MOVE.

Vill du läsa det andra blogginlägget så hittar du det här >>

Vill du också slippa lårskav?

Den produkt som Fröken Rödlök använder är The Skin Agent MOVE i den version vi lanserade i juni 2019. Du hittar den här…

Och att den nya versionen av MOVE klarar sig även de varma dagarna bekräftar Fröken Rödlök.

Denna jag fått testa är en av de första produkterna de gjort om och som klarar upp till +35 grader och det kan jag säga att den gör. Vissa dagar har det ju vart jättevarmt här och jag har haft den stående i fönstret (vet inte varför jag ställde den där, men i efterhand var det nog bra eftersom jag då kunde märka av detta) och konsistensen har vart lika bra oavsett om det vart 15 grader eller 30 grader skulle jag vilja säga. Lika lätt att applicera oavsett!


Om The Skin Agent

The Skin Agent har på kort tid slagit igenom med smarta funktionsprodukter mot skav och friktionsskador – och för ett aktivt och bekvämt liv. Produkterna är efterfrågade eftersom behovet är stort. Antalet nöjda användare växer dagligen. De första produkterna lanserades i början av 2017. Idag finns tre efterfrågade och uppskattade naturprodukter som förebygger skav och friktionsskador. Vardagsbekvämlighet, sport och vård är områden där produkterna underlättar tillvaron utifrån olika behov.