2020-12-11 14:36NYHETER

Ridsportbutik först att erbjuda kunderna Anti Skav-stift för hästar.

Bengts Hästsport i VeberödBengts Hästsport i Veberöd

The Skin Agent är stolt att kunna berätta att Bengts Hästsport i Veberöd är första officiella återförsäljaren av företagets nyaste produkt Horse & Hound Anti Chafe Stick.

Den nya återförsäljaren har noga utvärderat den nya produkten under några veckor och därefter valt att ta in den i sitt sortiment. Bengts Hästsport har lång erfarenhet och stor kärlek till hästsporten. De har ett brett sortimenent från världens ledande varumärken - allt av högsta kvalitet. 

I butiken erbjuder de allt från kläder, skor, stövlar och utrustning till foder och tillskott för gårdens alla djur. 

 

Vi har valt att ta in denna produkt i vårt sortiment för att den är både effektiv och lätt att använda. Den irriterar inte hästens känsliga hud och kladdar inte vid användning berättar Helena Lindersson, butikschef på Bengts Hästsport

 

The Skin Agent är en svenskutvecklad produktserie som funnits på den svenska marknaden i ca 4 år. Alla våra produkter är 100 % veganska, ekologiska och innehåller enbart naturliga ämnen. De är utvecklade och produceras i Sverige.

Vi har nischat oss på hudvårdsprodukter som förebygger skavsår (skav och friktionsskador på huden) och hösten 2020 släppte vi den första produkten som anpassad för hästar och hundar, berättar Linda Nilsson, vd på The Skin Agent.

Horse & Hound Anti Chafe Stick
Minskar friktion, motverkar rodnad och irritation, stimulerar hudens egna läkeprocess och stärker pälsens struktur.  Innehåller dessutom kamomill som inte bara verkar lugnande utan också har hudvårdande effekter på torr och känslig hy. Den är helt vattenfri vilket gör att man kan använda den året runt utan risk för frostskador.
 
 
Bengts Hästsport AB
Lastvägen 4, 247 64 Veberöd
Telefon 046-80475 | Mejl info@bengtshastsport.se
 
 Om The Skin Agent

The Skin Agent är en svenskutvecklad hudvårdsserie som aktivt förebygger skav och friktionsskador. Företaget har två affärsområden, Personal Comfort med produkterna Active, Move och Comfort och Animal Care med Horse & Hound Anti Chafe Stick. De är de första svenska produkterna av sitt slag. Företaget bakom produkterna är The Skin Agent Sweden AB, ett privatägt aktiebolag som på några få år gått från en lovande start-up till Sveriges ledande producent av anti-skavsårsmedel. Alla produkter är helveganska, ekologiska och fria från konstgjorda ämnen. Vi tror att det är bäst för både hud och natur.


KONTAKTPERSONER

Linda Nilsson
Vd & Grundare | The Skin Agent
Linda Nilsson