2020-09-08 06:30NYHETER

Svenskarna vill slippa lårskav, tömde lagret på anti skav-stift

Kvinna på stranden. HarmoniKvinna på stranden. Harmoni

Skavsår mellan låren, ett onödigt problem

Trots en relativt sval sommar har behovet av de veganska anti skav produkterna från The Skin Agent formligen exploderat. The Skin Agent MOVE förebygger skav och friktionsskador som uppstår hud mot hud med hög friktion med en enkel applicering. Det som främst driver efterfrågan är problemet med s k lårskav. Rodnad och irritation som uppstår av insidan av att insidan på låren gnids mot varandra. 

Det här är ju ett problem som människor har haft sedan urminnes tider, och grunden till att The Skin Agent existerar idag. Vi ville hitta en lösning på det här problemet som inte var extra klädesplagg eller några hushållstips. Målet var att alla ska kunna släppa låren fria på sommaren och det märks att fler och fler börjar inkludera de svenska anti-skav-stiften från The Skin Agent i sin vardagsrutin.

Efter en, av naturliga skäl, väldigt lugn vår blev vi blev helt överväldigade av efterfrågan i juni och juli, berättar vd, Linda Nilsson. Vilket resulterade i att produkten tog helt slut i juli och vi har arbetat hårt med att få igång en produktion så snabbt som möjigt.   

 


The Skin Agent Move kommer återigen finnas i butikerna under oktober. 


Om The Skin Agent

The Skin Agent har på kort tid slagit igenom med smarta funktionsprodukter mot skav och friktionsskador – och för ett aktivt och bekvämt liv. Produkterna är efterfrågade eftersom behovet är stort. Antalet nöjda användare växer dagligen. De första produkterna lanserades i början av 2017. Idag finns tre efterfrågade och uppskattade naturprodukter som förebygger skav och friktionsskador. Vardagsbekvämlighet, sport och vård är områden där produkterna underlättar tillvaron utifrån olika behov.


KONTAKTPERSONER

Linda Nilsson
Vd & Grundare | The Skin Agent
Linda Nilsson