2019-08-19 14:48NYHETER

The Skin Agent MOVE testvinnare i lårskavstest

The Skin Agent MOVE står som testvinnare i författaren och kroppsaktivisten Linda-Marie Nilssons oberoende test av produkter för skydd mot lårskav. MOVE utmärkte sig för att hålla vad den lovar.

Med fokus på funktionell vegansk hudvård som förebygger skav- och friktionsskador har The Skin Agent sedan lanseringen 2017 blivit ett självklart val för allt fler som vill slippa skavsår. Lårskav är ett problem som det pratas allt mer om. När författaren och kroppsaktivisten Linda-Marie Nilsson i augusti 2019 gjorde ett oberoende test av produkter för skydd mot lårskav stod MOVE som en klar favorit.

The Skin Agent MOVE har sedan lanseringen 2017 fått stor uppmärksamhet av press och influencers. Bland annat fick MOVE år 2017 utmärkelsen som Bästa Skyddskräm i Yellow Mood Green Beauty Award.

Linda-Marie Nilssons test av 17 produkter för skydd mot lårskav är publicerat på Youtube den 1 augusti 2019.


Om The Skin Agent

The Skin Agent har på kort tid slagit igenom med smarta funktionsprodukter mot skav och friktionsskador – och för ett aktivt och bekvämt liv. Produkterna är efterfrågade eftersom behovet är stort. Samtidigt växer antalet nöjda användare hela tiden. De första produkterna lanserades i början av 2017. Idag finns tre efterfrågade och uppskattade naturprodukter mot skav och friktionsskador. Vardagsbekvämlighet, sport och vård är områden där produkterna underlättar tillvaron utifrån olika behov.


KONTAKTPERSONER

Linda Nilsson
Vd & Grundare | The Skin Agent
Linda Nilsson