2019-01-18 15:40Pressmeddelande

The Skin Agent utser TeTI SPORT till distributör i Sverige

TeTI Sport AB får förtroendet att ansvara för distribution, försäljning och marknadsföring av den naturliga och ekologiska anti-skavproduktserien The Skin Agent på den svenska marknaden.

The Skin Agent Sweden AB är i en tillväxtfas och har under en tid sökt en distributör i Sverige som har kompetens att jobba med den bredd av återförsäljare och målgrupper som produktserien vänder sig till.

- TeTi Sport är en kompetent och strategisk samarbetspartner som kommer hjälpa oss att genomföra våra långsiktiga mål. Valet har grundats noggrant med framtidens utmaningar i fokus där högt engagemang, service och enkelhet varit viktiga faktorer, berättar Anna Byström medgrundare och styrelseordförande på The Skin Agent.

- Den här produkten skulle jag gärna jobba med, var min första tanke när jag stötte på The Skin Agent för första gången, säger Ted Ås från TeTI Sport. Smart, smidig, enkel och otroligt effektiv. Som före detta elitidrottare har jag stött på skavsår i alla dess former och att ha ett litet stick med sig för att snabbt kunna applicera och förebygga skav är brilliant. Att dessutom produkten både är ekologisk och vegansk gör att den ligger helt rätt i tiden.

TeTi Sport är en väletablerad distributör på den svenska marknaden med varumärken som VJ och Blackroll i sin portfölj. Ted och Timo, grundare av TeTI Sport var tidigare delägare av Enjoy Sport som effektivt introducerade 2XU på den svenska marknaden.

- Samarbetet med TeTi Sport innebär att vi etablerar en stark distributionskanal som kommer ge oss möjligheter att växa mycket snabbare på den svenska marknaden. En avgörande faktor i valet av partner har varit deras erfarenhet inom sportsegmentet som kompletterar den kompetens som finns inhouse, säger Linda Nilsson medgrundare och VD på The Skin Agent.


Om The Skin Agent

The Skin Agent har på kort tid slagit igenom med smarta funktionsprodukter mot skav och friktionsskador – och för ett aktivt och bekvämt liv. Produkterna är efterfrågade eftersom behovet är stort. Samtidigt växer antalet nöjda användare hela tiden. De första produkterna lanserades i början av 2017. Idag finns tre efterfrågade och uppskattade naturprodukter mot skav och friktionsskador. Vardagsbekvämlighet, sport och vård är områden där produkterna underlättar tillvaron utifrån olika behov.


KONTAKTPERSONER

Linda Nilsson
Vd & Grundare | The Skin Agent
Linda Nilsson