2021-05-17 05:05NYHETER

The Skin Agent fortsätter samarbetet med Linda-Marie Nilsson

Bild på Linda-Marie Nilsson i sommarklänning med Move Anti Chafe Balm från The Skin Agent i handen. Linda Marie Nilsson, ambassadör, The Skin Agent Move Anti Chafe Balm

2019 gjorde författaren, modellen och kroppsaktivisten Linda-Marie Nilsson ett oberoende lårskavstest där hon gick igenom alla lösningar som hennes följare rekommenderade av som fanns att tillgå på den svenska marknaden. Allt från husmorstips till produkter framtagna specifikt för det. I det testet stod Move Anti Chafe Balm från The Skin Agent som vinnare. 

The Skin Agent är en hudvårdsserie som drivs av ambitionen av att ingen ska behöva begränsa sig i något de vill göra på grund av problem med skav och friktionsskador. Det spelar ingen roll som det man vill är att springa ett marathon eller gå barbent i en sommarklänning.  

The Skin Agent gör inte så många samarbeten men där vi gör det så grundar sig dem alltid i att personen verkligen älskar och använder produkten i sin vardagen. Samarbetet med Linda-Marie har pågått i flera år nu och är oerhört stolta över att fortsätta ha henne som ambassadör för Move Anti Chafe Balm. Lårskav tillhör kategorin skavsår man inte gärna pratar om. En av de många saker som vi älskar med Linda-Marie är att hon har ett väldigt naturligt och ärligt sätt att prata om ett problem som för många är förknippat med en hel de skamkänslor, säger Linda Nilsson, vd och grundare The Skin Agent.

Lårskav är ett problem som funnits sedan stenåldern. Det handlar om att insidan av låren nuddar varandra och genom ökad friktion orsakar rodnad, irritation och sår som begränsar vardagen för många kvinnor och män. Alla former av skavsår är i grunden i lättare brännskada på huden och lårskav kan uppstå i alla situationer där insidan av låren gnuggar mot varandra. 

Jag är så glad och stolt över att jobba med The Skin Agent, eftersom jag och mina lår älskar Move. Jag har använt produkten sedan 2019 och för mig är det inte bara en lårskavsprodukt, utan också en så viktig del i att få känna mig fri i min kropp och att få vara med på lika villkor som andra, utan att få ont. Dessutom älskar jag att jobba med svenska företag som drivs av fantastiska kvinnor, precis som Linda, säger Linda-Marie Nilsson om samarbetet.

Om Move Anti Chafe Balm: Ett stift som förebygger effektivt skavsår mellan låren. Den innehåller en helvegansk, naturlig och ekologisk formula som både dämpar friktion, motverkar rodnad och irriation  och samtidigt vårdar huden. Appliceras som ett "deostift" på båda sidan låren. 

Det finns inte mycket statistik att tillgå kring lårskav och till och med ordet är så nytt att det först togs upp som ett nyord 2018. Men att det är ett oerhört vanligt problem blir, om inte annat uppenbart, när Linda-Maries följare efter att ha sett en 30 sekunders film sänkte The Skin Agents hemsida som låg nere under 3,5 timmar på grund av intresset för en lösning på problemet. 

 

 Om The Skin Agent

The Skin Agent is a Swedish brand consisting of skin care products that actively prevent chafing and friction damage to the skin. All products are 100 % vegan and can be used all over the body. They are sold via retailers in the segments ”Sport, Lifestyle och Medicin”. Late 2020 the first product in the new segment "Animal Care" was launched. The company behind the products is The Skin Agent Sweden AB, a privately owned Ltd company founded in 2016. The Skin Agent was first launched on the swedish market in January 2017. _________________________________________________________________________________________ The Skin Agent är en svenskutvecklad hudvårdsserie som aktivt förebygger skav och friktionsskador. Produkterna kan användas på hela kroppen och är 100 % veganska. Säljs via återförsäljare inom segmenten ”Sport, Lifestyle och Medicin”. Under 2020 lanserades den första produkten inom affärsområdet Animalcare, Horse & Hound Anti Chafe Stick. Företaget bakom produkterna är The Skin Agent Sweden AB, ett privatägt aktiebolag som grundandes 2016. Produkterna lanserades på den svenska marknaden i januari 2017.


KONTAKTPERSONER

Linda Nilsson
Vd & Grundare | The Skin Agent
Linda Nilsson